Over

Faber

Coldstore

Advies

Meer dan 30 jaar ervaring met coldstore bouw

 

Met name op de volgende gebieden:

• Opslag en verwerking van gekoelde producten zoals groente, fruit, vlees, vis etc.

• Opslag en verwerking van diepvriesproducten.

• Geconditioneerde opslag

 

Elk product heeft z’n eigen specifieke optimale bewaarcondities.

Welke temperatuur is ideaal?

Wat is de maximale opslag duur?

Moet er een gecontroleerde atmosfeer zijn (voor bijvoorbeeld appels en peren)?

Hoe wordt de logistiek gerealiseerd?

 

Uitgangspunt blijft te allen tijde het product. Voor elk product moet de maximale prijs/kwaliteits-verhouding worden nagestreefd. Uiteindelijk zijn we altijd afhankelijk van de consument; wie betaalt bepaalt!

 

Om een goed advies te geven dienen al deze aspecten afgewogen te worden.

Uiteindelijk zal ook de uitvoering moeten voldoen aan de geldende eisen.

Energiezuinig, duurzaam en milieubewust bouwen is een must.

Goedkoop is vaak duurkoop!

De goedkoopste uitvoering kan op termijn wel eens de duurste oplossing blijken te zijn…